bbanier

Ik ben er helemaal klaar voor, voor mijn workshop in Scheltema. Kijk eens wat een geweldige banier ik kreeg van uitgeverij Rubinstein? Niet over het hoofd te zien! Kom dus allen, met je (klein-) kinderen naar boekhandel Scheltema op:

zondag 12 februari 2017 15:00

Scheltema Kids: grappen en grollen met Marij Sloothaak!
Op de site van Scheltema:
Hoe word je een echte komiek en tap je de allerbeste, allerleukste moppen? Marij Sloothaak vertelt het ons tijdens een hilarische workshop! Ze ging in de leer bij niemand minder dan André van Duin en kreeg van hem de elf gouden regels die iedere komiek moet kennen. Tijdens deze workshop deelt Marij ze met jou! Als klap op de vuurpijl gaan we ook nog eens appeltaart eten… Wil jij ook de grappigste thuis worden? Stuur een mailtje naar roos@scheltema.nl en dan zien we je tijdens deze leuke middag!
 
Over ‘De bron van de lach; op komisch avontuur met André van Duin’:
In dit komische boek, boordevol grappen en moppen, gaan kinderen samen met cartoonfiguur André van Duin op spannende zoektocht naar de bron van de lach. Genietend van de fratsen van André ontmoeten ze de meest vreemde figuren en beroemde komieken en gaan ze tapdansend door Hollywood. Ook staan er 11 Gouden Regels in: ‘Hoe word je een komiek’ en ‘weetjes’ over humor en over komieken zoals over Charlie Chaplin en Laurel en Hardy. Op de bijbehorende CD vertelt André van Duin het verhaal
Scheltema Kids: grappen en grollen met Marij Sloothaak!

zondag 12 februari 2017 15:00