Getest door GGD

Een positief bericht… 

Ik had het Coronavirus. Maar ik ben genezen! En ik schrijf dit verhaal om u een hart onder de riem te steken. Want er is dus leven na Corona!

Soms lijkt Corona het equivalent van de Zwarte Dood. En dat is niet nodig. Daar ben ik gelukkig the living proof van. Ik heb het behoorlijk te pakken gehad; hoge koorts en veel hoesten. Maar ik hoor ook van mensen die nauwelijks verschijnselen hadden.
Wat wil ik hiermee zeggen? Ja, doe er alles aan om de verspreiding van Corona te voorkomen! Volg alle maatregelen van de overheid op. Maar laat je niet door de angst regeren: er is leven na Corona.
Ik mag weer naar buiten. Ik ben immuun. Een steentje in de Muur Van Immuniteit van Rutte.
Ik wens u heel veel gezondheid en sterkte in deze rare tijd!
Marij Sloothaak