Ik doe een goocheltruc

Ik doe een goocheltruc


Weer wat geleerd: de microfoon bij een spreker houden heet: lepelen!

Weer wat geleerd: de microfoon bij een spreker houden heet: lepelen!


Afgelopen week kreeg ik onverwachts de vraag of ik wilde meewerken aan een programma van Emma kinder-TV met mijn nieuwe boek: Op goochelavontuur met de familie Kazàn. Natuurlijk. Mijn boek en goochelspulletjes ingepakt en óp naar Amsterdam Zuid-Oost. Daar aangekomen kreeg ik van de enthousiaste redactie een pittig draaiboek voorgeschoteld. Met o.a. een goocheltruc, tips & trucs voor de kinderen ‘hoe schrijf ik een boek’, een interview, en als klap op de vuurpijl: samen met de kinderen een boek schrijven, ter plekke. Hoppekee!
Samen een boek schrijven, ínclusief illustraties!

Samen een boek schrijven, ínclusief illustraties!


Het was een bijzondere, intensieve en ontroerende middag met de kinderen en de geweldige vrijwilligers van het Emma Kinderziekenhuis. En natuurlijk had ik een exemplaar van Op goochelavontuur bij me namens de uitgever! Dat heeft nu een mooi plekje in de ziekenhuisbibliotheek! Bijgaand een impressie.
1
Kijken naar de poppenkast

Kijken naar de poppenkast