sylviaNou is het een bekend feit dat vrouwen zichzelf graag naar beneden halen, in columns en dergelijke. Neem Sylvia Witteman. Die heeft het echt tot kunst verheven. Liefst laat ze ons lezen, zien en als het zou kunnen, RUIKEN, wat een bende het bij haar thuis is. Ik ben er ook zo een. Niet dat het bij mij thuis zo’n huishouden van Witteman is. Maar ik maak ook graag een anekdote van mezelf in een column. Luister en huiver. En ik ben nog maar net begonnen!

Naar eigen zeggen was ik een van de eerste vrouwen zowat op internet. Ik had de mazzel dat een bevriende wizzkid mij razendsnel, inclusief site, het internet op hielp. Trots dat ik was. Het was een kindersite voor mijn bedrijf Copy4kids. Met, toen nog, tekeningen van mijn zoon. Toen is er iets gebeurd. Mijn ontwikkeling stond stil.Tenminste op internetgebied.Ik moest zo nodig schrijven voor de kost en kinderen opvoeden enzo.

En nu heb ik eindelijk dan toch een eigen Blog. Super! Maar het heeft wel tot bijna 2009 moeten duren dat ik een heb. En moet je zien hoe die eerste, hieronder, over het KringKoor er uit ziet. Die verschillende lettertype’s! En ik krijg ze er niet uit. Super suf! Maar ja, ik heb wel een blog…